Sarpe urias pe insula Borneo

20 feb. 2009
Oare chiar sunt adevarate pozele? Sa existe oare un sarpe de aproximativ 30m lungime? Voi ce ziceti? 
In jurul insulei Borneo, a aparut, daca este adevarat, cel mai mare sarpe din istorie, probabil o specie noua din cate spun herpetologii.
Pozele sunt realizate din elicopter de catre membrii unei echipe care monitoriza urmarile unor inundatii din regiune. Pozele au fost "validate" de o echipa de experti care au spus ca pozele nu puteau fi trucate. Multi spuneau ca ar putea fi un simplu bustean care plutea pe rau, altii spuneau ca ar putea fi o barca cu motor care lasa urme pe apa, teorie spulberata prin faptul ca valurile lasate de o barca cu motor nu prezinta ondulari serpuitoare.
Locuitorii insulei Borneo au o legenda cu privire la Nabau, un terifiant sarpe mitic lung de peste 30 de metri cu un cap ca de dragon si cu noua nari. Localnicii dayak care traiesc pe malurile raului Baleh sunt convinsi ca monstrul stravechi a reaparut

4 Comentează! Click!:

  1. Denisa spunea...:

    foarte tare! sa vezi ce avalansa de filme cu serpi ucigasi o sa urmeze (ca si cum n-ar exista sute de filme din astea). oricum, astept poze noi cu serpoiul asta.

    daca-i adevarat, e foarte tare. dar am impresia ca sunt putine sanse sa fie...

  1. Anonim spunea...:

    nu stiu dak ii adevarat...oricum mi se pare interesant.

  1. niko1212 spunea...:

    acelas articol este si pe www.descopera.ro numai ca acolo mai spune ca au peste 2000 de oameni au pornit in cautarea imensului sarpe . imaginati-va ca de hrana are la dispozitie 'micutul'.

  1. Unknown spunea...:

    ffffff tare frateeee oare ce sarpe e ala? !!!!!!!!

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.