Povestea lui Manuel Uribe

30 mar. 2009

Mexicanul Manuel Uribe, intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai gras om de pe planetă, vrea să doboare un nou record: Uribe şi-a propus să devină persoana care a slăbit cel mai mult!

Bărbatul, care la "apogeul" obezităţii sale cântărea mai bine de jumătate de tonă, mai precis 560 de kilograme, a slăbit în ultimii doi ani nu mai puţin de 236 de kilograme.

Dieta care l-a scăpat de obezitate este formată din peşte, pui, legume, sau omlete doar din albuşul de ou. Graţie acestei diete, barbatul nu numai că slăbeşte, dar şi reuşeşte să îşi păstreze tonică masa musculară. Mexicanul este în continuare imobilizat în patul din care nu s-a mai dat jos în ultimii şase ani, pentru că nu se poate mişca.

"Continuu să pierd în greutate, însă tocmai mi se formează muşchii, ceea ce înainte de dietă nu aveam. Puteţi să vedeţi acum ce putere am şi ce muşchi îmi cresc. În cele din urmă, o să scap de toată grăsimea din corp şi o să fiu normal din punct de vedere fizic", a declarat Uribe.

Cel mai mare regret al său este că nu se poate plimba de mână cu aleasa inimii lui pe care a cunoscut-o în urmă cu patru ani. Cei doi sunt împreună de doi ani, iar Uribe declară că viaţa lor de cuplu este una normală.

Solis, în vârstă de 38 de ani, susţine că nu e deloc uşor să trăieşti alături de o persoană obeză. Femeia îl îngrijeşte şi petrece foarte mult timp cu el, deşi gurile rele nu dau nicio şansă relaţiei lor.

Acum cei doi îndrăgostiţi aşteaptă ca dieta lui Uribe să funcţioneze la fel de bine, astfel încât bărbatul să-şi poată conduce iubita la altar.





0 Comentează! Click!:

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.