"Porcul din patul tau", Naomi vorbeste din nou!

24 apr. 2009
Naomi a vorbit din nou...cum care Naomi?? nu mai tineti minte de articolul "criticat" de mine, Top 5 personaje cu care trebuie sa faci sex ?
Naomi, pitipoanca, mult prea inteligenta a vorbit din nou si de aceasta data dezvaluie cat de porci sunt barbatii grasi. Interesanta opinie are draga de Naomi si din nou nu pot intelege cum o astfel de persoana poate scrie pe un site care se "respecta", Kudika

Cititi si spuneti-mi parerea voastra!

Nu putine dintre noi s-au trezit macar o data in viata lor cu un porc in pat: fie il cunosteau de mai mult timp, dar si-a dat arama pe fata abia mai tarziu, fie au sarit in asternuturi cu un porc imbracat in piele de Fat Frumos. Pentru acelea dintre voi care vor sa faca haz de necaz, dar si pentru norocoasele care inca n-au avut parte de un asemenea specimen, iata cateva elemente care ii caracterizeaza pe reprezentantii acestei specii:

Vestimentatia porcina

In primul rand porcul este foarte probabil gras... ca porcul, insa nu se sfieste sa iti spuna tie ca ai mai pus ceva kilograme pe fund sau sa afirme uimit “Bleah... celulita!”. Hainele stau pe el ca pe... eh, sa zicem ca nu arata chiar la fel de bine ca pe soferul Monicai. Tine totusi mortis sa-si pastreze cateva obiecte vestimentare pe el atunci in face sex. Dintre acestea toate, nimic nu ne deranjeaza mai tare decat sosetele. Poate ca suntem si noi nebune, dar sexul cu sosete in picioare este hidos. Iar daca mai sunt si inmiresmate, succesul partidei este “garantat”.

La sfarsit, porcul tine mortis sa circule dezbracat prin casa, etalandu-si colacii. Daca ai vazut ce era de vazut, nu mai are de ce sa se sfiasca. Nu mai insistam aici asupra zgomotelor fiziologice care pot fi usor auzite dupa prima partida, fiindca (nu-i asa?) sunteti deja foarte intimi. 

Antologie de perle porcesti

In pat poti auzi multe. Lasand deoparte zgomotele fiziologice, mai mult sau mai putin cuviincioase, ne vom opri de aceasta data numai asupra perlelor porcesti. 

In primul rand, un porc veritabil va considera perfect normal sa-ti vorbeasca pe limba sa (porceasca adica) de la bun inceput. Termeni precum “sex oral”, “vagin”, “penis” precum si diferite denumiri pentru pozitii vor fi inlocuiti cu varianta “de balta” – nu in scopul apropierii de partenera sa, ci pentru propria satisfactie. N-ar fi atat de rau, unora le place. Din pacate, lista continua. 

Porcul considera placut sau cel putin adecvat sa faca sex cu un zgomot pe fundal: nu muzica, ci diferite alte sunete - vocea lui Cristian Topescu, glasul crainicului care prezinta situatia economica mondiala sau revolutia de la Chisinau, zgomote din reclame, discutii dintr-un talkshow si lista poate continua. In cel mai bun caz, vei avea parte de un film cu box sau karate. Din cand in cand, in principal cand el sta dedesubt, intoarce nitel privirea sa mai verifice scorul unui meci. Iar daca ai ghinionul sa dea Mutu vreun gol inaintea orgasmului tau, poti sa-ti iei adio de la aceasta unica placere.
Postcoital, porcul simte nevoia de a-si comenta prestatia: A fost bine? Ai vazut vreodata una mai mare? De cand nu te-ai mai simtit asa de bine? La primele doua intrebari raspunsul corect este “Da”, in timp ce la ultima, o sugestie ar fi “De ieri” cu conditia sa il fi cunoscut azi. 

Daca ai avut ghinionul sa intalnesti un porc cu acte in regula, s-ar putea sa ai parte de inca o surpriza dupa zbenguiala: “Si? Unde pleci acum?” sau “Vrei sa-ti chem un taxi?”. 

Din troaca adunate si-napoi la lume date

Urmatoarele exemple de comportament va pot parea cunoscute fiindca (nu-i asa?) in fiecare barbat salasuieste in mai mica sau mai mare masura un... porc. 

Daca ai un barbat care vrea sex oral, dar nu presteaza, miroase a bere, face dus dupa, dar nu si inainte sau eventual deloc, fiindca adoarme imediat dupa, atunci in patul tau salasluieste un porc.

Daca te-ai trezit cu intrebari de genul “Ai terminat?” sau versiunea updatata “Nu mai termini odata?”, ori pur si simplu nu se intereseaza de satisfactia ta, atunci... ei bine, ai un porc. 

In privinta preludiului cuvintele sunt cel mai probabil de prisos, fiindca porcul nu cunoaste acest termen. La fel de prost sta si la capitolul “protectia muncii” pe care o neglijeaza cu nesimtire, fiindca el este absolut sigur ca el nu poseda nicio boala cu “S” pentru ca a facut-o numai cu “fete curate”. "

Deci, ce zici?

1 Comentează! Click!:

  1. Oprea spunea...:

    Un singur lucru am de zis: NAOMI IMPUSCA-TE!!!

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.