23 de diferente intre barbati si femei

31 iul. 2009

Nu exista o reteta generala, fiecare trebuie sa decida pentru el cum va face fata diferentelor si daca le va considera o provocare sau un obstacol.

Iata 23 de diferente care pot aparea in relatia ta, asa ca trebuie sa decizi tu care ti se potrivesc sau nu:Diferente dintre femei si barbati

1. Femeile au mai multa imaginatie decat barbatii. Au nevoie sa auda de la barbati cat sunt de minunate.

2. Femeile fac greseli. Si barbatii deasemenea. In tot ceea ce fac si ceea ce spun.

3. Un barbat de succes castiga mai multi bani decat femeia lui poate cheltui. O femeie de succes este cea care gaseste un barbat de succes.

4. Barbatii se trezesc la fel cum s-au culcat. Femeile cumva dimineata sunt mai frumoase ca niciodata.

5. Cand o femeie e depresiva, fie mananca mult, fie face cumparaturi. Barbatii se transforma de parca ar merge la razboi asa sunt de incruntati.

6. Un barbat ar plati zece lei pentru un lucru care costa de fapt cinci lei, dar chiar are nevoie de el. O femeie ar plati cinci lei pentru un lucru care costa de fapt zece lei, dar de care nu are nevoie.

7. Un barbat vrea sa fie prima iubire a unei femei. Femeia are un instinct mai rafinat: vrea sa fie ultima iubire a unui barbat.

8. Pentru femei dragostea este o ocupatie. Pentru barbati aceasta este o preocupare.

9. Daca o femeie vrea sa fie fericita cu un barbat, trebuie sa-l inteleaga mult si sa-l iubeasca putin. Daca un barbat vrea sa fie fericit cu o femeie, trebuie sa o iubeasca mult si sa incerce sa o inteleaga.

10. Cand o femeie se casatoreste, se asteapta ca barbatul sa se schimbe, dar el nu o va face. Cand barbatul se insoara, vrea ca femeia lui sa se schimbe si aceasta o va face.

11. Barbatii se casatoresc pentru ca sunt obositi de umblat, iar femeile pentru ca sunt curioase.

12. O femeie isi face griji pentru viitor pana se casatoreste. Un barbat nu-si face nicio grija despre viitor pana cand nu se casatoreste.

13. O femeie isi va aminti intotdeauna de barbatul care a vrut sa se casatoareasca cu ea.Un barbat isi va aminti de femeia care a stat alaturi de el fara sa vrea casatorie.

14. Un barbat nu intelege o femeie in doua situtaii: inainte sa se casatoreasca si cand e deja casatorita.

15. Este nevoie de doar doua lucruri pentru a face o sotie fericita: sa o lasi sa creada ca este totul asa cum spune ea si sa o lasi sa faca doar ce vrea.

16. Barbatii insurati traiesc mai mult decat celibatarii, dar tot barbatii insurati sunt mai pregatiti sa moara decat orice alti barbati.

17. Unii barbati sunt dovada vie ca femeile pot intelege si poate spune o gluma.

18. Barbatii sunt ca masinile – toti sunt buni in primul an.

19. O femeie are ultimul cuvant de spus in fiecare discutie. Orice spune barbatul dupa aceea este considerat inceputul unei noi certe.

20. Daca femeia ar sti ce gandeste barbatul, l-ar plesni continuu.

21. Barbatii sunt ca animalele; in acelasi timp sunt si foarte buni ca animale de companie.

22. Iti poti imagina lumea fara barbati? Ar fi fara crime si cu multe femei fericite.

23. Femeile au doua arme: machiajul si lacrimile.

1 Comentează! Click!:

  1. Ciprian D. spunea...:

    Amuzant de interesante puncte de vedere... :)

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.