Prima tentativa de film in memoria lui Michael Jackson

21 iul. 2009
Compania care a organizat concertele pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa le sustina la Londra a anuntat ca este interesata sa realizeze un documentar despre ultimele zile din viata artistului, informeaza Wall Street Journal.

Compania AEG Live a investit peste 30 de milioane de dolari pentru cele 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit sa le sustina la Londra incepand cu data de 13 iulie. Astfel, AEG Live spera sa recupereze o parte din banii cheltuiti si a anuntat ca va incheia o intelegere cu studiourile Sony Pictures in vederea realizarii unui film despre Michael Jackson.

Lungmetrajul va fi alcatuit dintr-o selectie din cele 80 de ore filmate in timpul repetitiilor pentru seria de concerte ale megastarului ce ar fi trebuit sa aiba loc in Londra in toamna si din cel putin trei videoclipuri (printre care si o versiune alternativa la "Thriller").

Filmul va fi regizat de Kenny Ortega, omul din spatele seriei High School Musical, si ar trebui sa fie proiectat in 3D. De asemenea, Sony Pictures ar trebui sa plateasca 50 de milioane de dolari pentru cele 80 de ore de material filmat companiei AEG Live. Potrivit Variety, Ortega a inceput deja sa monteze materialul cu repetitiile concertului This Is It.

sursa: music.acasa.ro


Michael Jackson - Heal The World
Asculta mai multe audio Muzica

0 Comentează! Click!:

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.