Alergica la sperma sotului ei

8 nov. 2009

O tanara mireasa a avut parte de o surpriza neplacuta in noaptea nuntii, atunci cand a descoperit ca este alergica la sperma alesului ei. Mike si Julie Boyde au avut o relatie normala de cuplu timp de doi ani, dar au decis ca numai dupa “marele pas” sa faca pentru prima oara sex neprotejat.

Imediat dupa acest moment insa, femeia a inceput sa aiba dureri insuportabile, avand sa descopere putin mai tarziu ca acest lucru se datora spermei lui Mike. Cei doi au fost fortati de aceasta imprejurare sa isi abandoneze planurile de concepere a unui copil, deoarece organismul lui Julie distruge substanta fertilizatoare masculina.

Mike, in varsta de 27 de ani si Julie, de 26, amandoi din Ambridge, Pennsylvania, au inceput sa formeze un cuplu din vremea facultatii si s-au logodit doi ani mai tarziu, avandu-si nunta in anul 2005. Dar dupa consumarea nuntii, lucrurile au inceput sa decurga foarte prost.

Julie a descris durerea pe care a resimtit-o ca urmare a actului sexual cu sotul ei ca fiind asemanatoare cu cea a impungerii unor ace in interiorul trupului sau. Uneori, acest disconfort dura si pana la trei saptamani, declara femeia.

Dupa numeroase teste si vizite medicale, cei doi au aflat ca Julie sufera de o afectiune denumita hipersenzitivitate la plasma seminala. Din cauza acestei deregleri, organismul recunoaste sperma ca pe o proteina straina, asadar apar umflaturi si mancarimi, precum si o inflamare a terminatiilor nervoase. Altfel spus, corpul lui Julie ataca sperma lui Mike, facand-o inactiva. Cei doi sunt condamnati sa nu poata concepe copii impreuna, asa ca au facut deja demersurile necesare unei adoptii. Mai multe despre acest cuplu sunt prezentate intr-un documentar marca Discovery Health, denumit "Sexul Bizar".

sursa:descopera.ro

0 Comentează! Click!:

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.