Castiga un laptop eXpertBook Altro

22 dec. 2009
Pentru a te inscrie voteaza laptopul meu, trimite un comentariu legat de laptop apoi inscriete si tu in concurs!


\

Exprima-ti personalitatea in competitia DesignMyLaptop

In perioada 1 - 30 decembrie Maguay si eXpertBook Altro te provoaca la un concurs cu stil si personalitate. Personalizeaza-ti prin design un laptop, inscrie-l in competitie si poti castiga laptopul creat de tine!

Cum te inscrii?

Creeaza-ti propriul laptop folosind aplicatia speciala de pe acest site. Alege din aplicatie elemente de design predefinite pentru carcasa, tastatura, wallpaper, precum si elemente de configuratie tehnica suplimentara pentru laptopul tau, astfel incat el sa te reprezinte.
Daca ti se pare ca elementele de design pe care ti le sugeram nu corespund cu personalitatea ta, ai optiunea de a incarca in aplicatie propria creatie pentru cele trei componente mentionate (carcasa, tastatura, wallpaper). Aplicatia va trece direct in sectiunea de configurare tehnica, urmand pasii normali.


Inscrie-te in competitie cu lucrarea respectiva (laptopul customizat prin design & configuratie tehnica), completand campurile cu datele personale solicitate de aplicatie si de site. Atentie, daca nu ai salvat lucrarea in competitite, ea va fi stearsa din baza noastra de date in decurs de maxim o zi.

Cum castigi?

Pentru fiecare lucrare inscrisa in competitie DesignMyLaptop va genera o pagina speciala de prezentare, in sectiunea inscrieri. O lucrare va acumula puncte pe toata perioada campaniei, in functie de urmatoarele criterii si sisteme de punctare:
  • vizitatori unici pe pagina de prezentare a lucrarii - cate un punct acumulat pentru fiecare vizitator unic
  • referreri (linkuri de pe alte site-uri, bloguri, retele sociale) - 300 (trei sute) puncte pentru fiecare referrer unic
  • comentatori unici - 200 (doua sute) puncte pentru fiecare comentator (atentie, nu comentariu!) unic care posteaza minim un comentariu pe pagina de prezentare a lucrarii
  • voturi unice - 100 (o suta) puncte pentru fiecare vot primit. Un utilizator inregistrat pe site are dreptul la un singur vot pentru fiecare lucrare in parte.


Laptopul astfel creat va putea fi vizualizat si promovat in mediul online, fara restrictie, de catre oricine. Lucrarea va putea fi comentata si votata doar de catre utilizatorii inregistrati pe site.
Pentru a te inregistra pe site nu este necesar sa creezi o lucrare sau sa te inscrii in competitie. Poti sa te inregistrezi pe site in calitate de sustinator al unor autori sau simplu utilizator. Utilizatorii care au inscris o lucrare in competitie sunt automat inregistrati pe site si pot comenta sau acorda voturi altor lucrari.


La sfarsitul campaniei se va face un clasament final in functie de totalul de puncte acumulate de fiecare lucrare in parte. Premiile vor fi acordate lucrarilor cu cel mai mare punctaj in competitie.

Ce castigi?


Autorii primelor trei lucrari din top vor castiga laptopul personalizat de ei prin design, configuratie tehnica de baza.


Autorii urmatoarelor cinci lucrari vor obtine un discount de 10% la achizitionarea laptopului personalizat de ei (design, configuratie tehnica) sau a oricarui model eXpertBook Altro din gama eXpertBook.


Autorii lucrarilor aflate pe locurile 9-13 in clasament vor obtine undiscount de 5% la achizitionarea laptopului personalizat de ei (design, configuratie tehnica) sau a oricarui model eXpertBook Altro din gama eXpertBook.


Pentru a te inscrie voteaza laptopul meu, trimite un comentariu legat de laptop apoi inscriete si tu in concurs!

0 Comentează! Click!:

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.