Niste chestii foarte tari

15 nov. 2008

Daca tipi timp de 8 ani, 7 luni si 6 zile, o sa produci suficienta energie pentru a fierbe o ceasca de cafea. (E greu de crezut ca merita sa faci asta)

La porci orgasmul dureaza 30 de minute. (In viata viitoare as vrea sa fiu porc.)

Cand te dai cu capul de pereti utilizezi cam 150 de calorii pe ora. (Inca nu pot sa-mi iau gandul de la chestia cu porcul.)

Oamenii si delfinii sunt singurele specii care fac sex de placere.(Oare de asta zambeste Flipper mereu?…Si porcii au 30 de minute de orgasm? Nu pare corect…)

Persoanele dreptace traiesc, in medie, cu noua ani mai mult decat cei stangaci. (Daca esti ambidextru se imparte diferenta?)

Furnica poate ridica de 50 de ori propria greutate, poate trage de 30 de ori propria greutate si intotdeauna cade pe partea dreapta cand se imbata. (Dupa ce bea dintr-o sticla, mica-mica, ca…?) (Au platit oare contribuabilii pentru aceasta cercetare??)

Dracii-de-mare au peste 27,000 papile gustative. (Oare ce poate fi atat de gustos pe fundul apei?)

Puricele poate sari peste de 350 de ori lungimea trupului sau. Este ca si cum un om ar sari peste un teren de fotbal. (30 de minute…poti sa-ti imaginezi?? Si de ce porcii?)

Un gandac de bucatarie traieste noua zile fara cap, dupa care moare de foame. (Groaznic…Incepi sa te minunezi de cat de sadici si bolnavi trebuie sa fi fost cei care au urmarit asta.)

Masculul de calugarita nu se poate imperechea cat timp are capul atasat de corp. Femela initiza sexul prin taierea capului masculului. (Iubito, sunt acasa. Ce zici de…) (Ei bine, cel putin porcii sar peste acest aspect…)

Unii lei se imperecheaza de peste 50 de ori pe zi. (In viata mea viitoare inca imi doresc sa fiu porc…calitatea inaintea cantitatii)

Fluturii gusta cu ajutorul picioarelor. (O, doamne…) (La astia este mai rau decat la dracii-de-mare)

Ochiul strutului este mai mare dect creierul sau. (Cunosc astfel de persoane.)

Steaua de mare nu are creier. (Cunosc si astfel de persoane.) (Dupa ce am citit aceste randuri, pot spune … Porci Norocosi!)

sursa articolului www.resursadefun.ro

6 Comentează! Click!:

 1. Denisa spunea...:

  :)) (hahaha). apropo, intereseaza-te sa vezi cat timp (luni!) a trait o gaina fara cap. pe net.

  sa stii ca am inceput sa ma intreb si eu cate papile gustative am. sunt curioasa :) asta cu delfinii si oamenii am auzit-o si eu.

  si deci, te-ai hotarat, vrei sa fii porc in viata viitoare? :))

 1. GIGI spunea...:

  foarte tare :))

 1. Trunc spunea...:

  ce tare e articolul :))...

 1. Sebah spunea...:

  De obicei când copiezi un articol, e frumos să precizezi şi sursa :)... Fă asta pe viitor!

 1. Hellboy spunea...:

  PAI TREBUIA CA TITLU SA FIE UN LINK DA VAD C NU S-A PUS ASA...E MAI NASHPA CU BLOGURILE ASTEA PE NET CA NICIODATA NU MERG CUM TREBUIE

 1. Anonim spunea...:

  nu-ti fa probleme ca am vazut articoul asta copiat pe n-spe bloguri, e un articol tare!!! merita publicat
  respect

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.