Cele mai mari "banane"

5 dec. 2008
Francezii  au barbatiile cele mai mari din lume ;) ...pe bune, cititi!!!


Institutul de consultanta in domeniul prezervativelor a realizat un sondaj, pe un esantion de 10.500 de barbati din 25 de tari, in urma caruia s-a constatat ca barbatii francezi sunt cei mai dotati din lume. Organul sexual al acestora masoara, in erectie, 15,48 de centimetri, in medie, motiv pentru care institutul cu pricina a decis ca prezervativele cu cele mai mari numere sa fie distribuite in Franta. La coada clasamentului european se afla grecii, dimensiunea penisului masurand, in medie, 12,40 de centimetri. 
Cu toate acestea, la nivel mondial, cel mai putin dotati sunt sud-coreenii si barbatii din India, al caror penis in erectie masoara 9,6 de centimetri, respectiv 10,40 de centimetri. 
"Dupa ce am studiat mai multe statistici din ultimii 15 ani, am stabilit ca dimensiunea medie a penisului, la nivel mondial, este de 14 centimetri", a explicat un reprezentant al institutului.

2 Comentează! Click!:

  1. Denisa spunea...:

    aici e o statistica, nimic la nivel de record.

    si pana la urma, cred ca mai interesanta ar fi media placerii pe care le-o ofera domnii de aceeasi nationalitate compatrioatelor... :)

  1. AngelWings spunea...:

    It's not the size of the wave, it's the motion of the ocean... :)

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.