Fantoma in Anglia

21 feb. 2009

Acest clip îi aparține lui Reece Pitman, un băiat în vârstă de doar 12 ani, care din întâmplare, filmând prin casă, a surprins o fantomă, poate cel mai bun clip al unei fantome de până acum.
Mai mulți cercetători au analizat clipul și au ajuns la concluzia că nu este nici un fel de truc, iar imaginile sunt cât se poate de reale. Mai mult de atât, aceștia au spus că acest clip se încadrează printre cele mai concludente dovezi ale existenței fantomelor/spiritelor.

Voi ce părere aveți? Mie personal mi se pare real clipul, voi credeți în fantome and stuff like that?

4 Comentează! Click!:

  1. Denisa spunea...:
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  1. Denisa spunea...:

    chestia aia translucida nu prea are explicatii... asa ca e destul de interesant. pacat ca a filmat asa de putin. imi veni o idee: poate ca fantomele se vad decat prin aparate de filmat :)

    problema e ca eu nu cred in fantome si de-astea, mai ales fantome vizibile... :)

  1. Anonim spunea...:

    nush dak sa cred:)...pare interesant...

  1. sunetul vietii spunea...:

    bai,eu sincer nu cred in asa ceva ,nici in minuni nici in fantome,decat in Dumnezeu si atat. Parerea mea este ca sunt atatea forme de a modifica un videoclip incat nu prea mai poti crede ca este real.Iar intrebarea este de ce afurisitele astea de fantome nu mi se arata si mi e ,ce ,la mine nu e servirea buna... eu le astept de cativa ani cu lapte si cornulete dar...:( nimic:P

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.