Cățelușii găinii

16 mar. 2009

E greu sa fii mama singura si sa cresti doi copii, dar cand acestia sunt atat de diferiti de tine... e si mai greu. Insa o gaina chineza a trecut peste toate greutatile, adoptand si crescand doi catelusi orfani.

Stapanul animalelor in cauza este Cao Fengying, din satul Majiaqiao, conform declaratiilor sale intre gaina si mama cateilor se infiripase deja o prietenie neobisnuita.  Se pare ca pasarea de curte si cateaua aveau o relatie de amicitie care dura mai mult de 2 ani de zile, rastimp in care cele doua animale au fost observate deseori jucandu-se si niciodata luptandu-se. Din nefericire, cateaua a fost otravita la doar 10 zece zile dupa ce a dat nastere celor doi catei.

“Credeam ca cei doi catei vor muri de tristete, dar a doua zi de dimineata am observat lipsa lor. Spre surpriza tuturor, cateii dormeu in cotetul de gaini, asezati confortabil sub gaina care-i incalzea. Gaina a continuat sa protejeze cateii, ajungand chiar sa atace alte pasari de curte care se apropiau sa fure din castronul de mancare al cateilor”, declara Cao Fengying. Ceilalti sateni sunt uimiti de sentimentele materne ale gainii, si nu inteleg atasamentul pasarii fata de catei. Cao, in schimb este convins ca pasarea de curte face acest gest din prietenie pentru mama cateilor.

Sursa : Ananova


2 Comentează! Click!:

  1. ~PakKaramu~ spunea...:

    Thanks you for visiting mu blog

  1. lavinia stefan spunea...:

    Vai, cit sint de dragutzi! Ge gaina de treaba, domn'le! :)))

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.