John of God. Miracol sau înșelătorie?

17 mar. 2009

I se spune Joao de Deus sau John of God. Un personaj misterios, care pretinde a fi "unealta" lui Dumnezeu pe Pamant. Un om care si-a construit faima de a vindeca boli incurabile.

Personaj misterios si controversat, brazilianul taie pe viu, fara durere si face operatii invizibile, pretinzand ca poate vindeca boli incurabile. Marturiile unora care au trecut pe la el par sa-i confirme spusele. Dar a apela la un vindecator, chiar si dupa ce medicina moderna a dat gres, este o eroare, spun medicii.

Pentru cei care nu mai au speranta, Joao de Deus nu e capatul de drum, ci inceputul: de la el, din indepartata Brazilie, ei asteapta sa primeasca speranta in ziua de maine.


Omul care taie fara durere si vindeca boli incurabile. Mit sau adevar? Miracol sau minciuna?

sursa: stirileprotv

4 Comentează! Click!:

  1. rocketaru spunea...:

    am vazut si io documentar despre dibolu asta.. cine stie..

  1. Lucian spunea...:

    am vazut si eu din nimereala, si cred ca nu poate fi decat o inselatorie. daca cineva se vindeca, e din cauza autosugestiei, ceva de genul efectul placebo

  1. sunetul vietii spunea...:

    Nu mi doresc sa ajung la el(puternicu' lu' mama) din motive medicale ... dar chiar as vrea sa vad ce stie omul asta sa faca...prea multe inselatorii pe pamantul asta si nu prea pun botu'.in primul rand numele e de kkt daca era atat de bun cum pretinde nu isi mai facea reclama prin folosirea cuvantului "God"

  1. Vasi spunea...:

    reclama nu cred ca si-a facut singur, asa l-au supranumit oamenii. din cate am inteles, el nici nu prea vorbeste

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.