CONCURS

11 mar. 2009

Editia II - Concurs, 11
.03.2009 - 25.03.2009

Lasă un comentariu la această postare, în care să spui dacă îți place sau nu blogul meu, de ce îți place sau de ce nu îți place, ce ai vrea să vezi pe blog, orice poți scrie, cât mai original. Poți face un review pe blogul tau (daca chiar nu ai ce face). Cu alte cuvinte, ai libertatea să spui orice despre blogul meu, cât mai original, iar eu te premiez cu un premiu modest, un FILM "BOBBY".

Concursul se desfășoară între 11.03.2009 și 25.03.2009, iar jurizarea o voi face eu cu Denisa (redactor) și vom alege cel mai interesant și original comentariu sau review (dacă e cazul).

Filmul "BOBBY"
Filmul "Bobby" prezintă povestea asasinării senatorului SUA Robert F. Kennedy, pe 5 iunie, 1968, centrându-se în jurul a celor 22 de persoane prezente în acel moment în hotelul Ambassador , locul crimei. 
Filmul regizat de Emilio Estevez îşi propune să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte respectarea păcii şi a justiţiei în America, lucru ce atrage atenţia mai ales în scena finală, presărată şi cu unul dintre cele mai emoţionante discursuri ale lui Robert F. Kennedy. 
sursa: www.port.ro

4 Comentează! Click!:

  1. Anonim spunea...:

    frate, mie imi place foarte mult acest blog! il urmaresc nu chiar zilnic, dar tot timpu gasesc lucruri "wooow" aici. Nota 9.5
    BROVO

  1. Anonim spunea...:

    imi place blogu...:D
    sa pui mai des...mi se par lucruri interesante

  1. Anonim spunea...:

    salutare. sunt unul dintre cititorii tai fideli. meriti aprecieri pentru faptul ca te interesezi tot timpul de lucruri noi, haioase sau interesante. chiar sunt zile in care abia astept sa publici, fiindca stiu ca va fi ceva super atractiv. pe bune, esti tare, nu te lasa. oricum, de cand te urmaresc, observ ca ai devenit destul de cunoscut. mi-ar placea sa mai ai chestii interactive, cum a fost concursul asta.

    eu inca n-am un blog, planuiesc unul pe viitor, cand scap de lene.

    mi-ar placea sa stiu si cate ceva despre tine, pentru ca atata timp cat nu e blog personal, informatiile despre tine sunt putine.

    felicitarile mele si mult succes pe mai departe. sa ne tii in priza, ca pana acum :)

  1. Anonim spunea...:

    uite ca pe ultima suta de metri ma trezesc sa-ti spun ca imi place blogul tau si ca trec din cand in cand pe aici.

    ma bucur foarte mult ca ai ales filmul bobby ca premiu. eu l-am vazut, dar mi se pare un dar foarte frumos pentru prietenul meu :)

    despre blog pot sa spun ca e interesant. imi plac clipurile cel mai mult, nu pot sa uit unul in care un tip fuge si se lipeste de perete... :)) de unde le iei? si recordurile sunt interesante. insa as vrea sa aflu ceva mai mult despre recordurile autohtone. daca-s de-ale noastre parca-s mai cu vino-ncoa. in rest, numai bine. astept urmatoarele postari! :)

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.