Top 5 personaje cu care trebuie sa faci sex

13 mar. 2009

Iată ce ne învață Noemi într-un articol pe Kudika. Fetelor, dacă sunteți de acord, vă rog să-mi explicați și mie... Mulțumesc

1. Sex cu fostul

Pamflet sau nu, sexul cu fostul este cel mai bun sex… cel putin comparativ cu hataneala din timpul relatiei. Ah, mi se facea pielea de gaina gandindu-ma la o asemenea nebunie. Sa va explic: sexul cu fostul este bun din cel putin doua motive – primul – pentru ca el isi va da absolut toata silinta sa iti dovedeasca ca a fost cea mai tare partida din viata ta (macar de dragul orgoliului, daca nu din alte motive). Al doilea – pentru ca tu iti vei da toata silinta sa-i dovedesti ca ai fost cea mai tare femeie din viata lui (macar de dragul orgoliului, daca nu din dorinta impacarii). Pe de alta parte, daca iti doresti reconcilierea, s-ar putea sa nu te poti bucura din tot sufletul de sexul bun fiindca ai toate sansele sa te pufneasca plansul. 

Exceptand aceasta situatie (in care de altfel nici nu este recomandat sexul cu fostul), hataneala de dragul vremurilor demult apuse este fantastica! Unde mai pui ca ai parte de sex fara a-ti lungi lista de persoane care ti-au penetrat savarina. 

2. Sex cu misoginul

Aceasta idee a luat nastere in cadrul unui brainstorming in redactie. M-am intrebat initial de ce sa faci sex cu un misogin. Adica… asa il inveti tu minte? Dar vedeti voi, aici nu se pune problema de dragoste, impacari sau predare de lectii. Aici vorbim despre persoanele cu care, strict sexual vorbind, este placut sa te babardesti, este bine, este fantastic, este orgasmic. Si… de ce sa nu recunoastem? Experienta personala a acestea redactii a aratat ca cei mai buni subiecti in pat sunt misoginii. Daca nu ne credeti, testati empiric aceasta teorie. 

3. Sex cu bucatica

Aceasi experienta colectiva a redactiei Kudika ne-a aratat ca acestia sunt in general cei mai slabi la pat. Bunaciunile adica. Cu cat e mai frumos, cu atat o are mai mica sau mai neindemanatica. Dimensiunea ciocoflenderului este invers proportionala cu coeficientul de mister. Pentru ca natura lucreaza prin compensatie. Ah! Unde mai pui ca majoritatea nu sunt atrasi de vagine?
Totusi, merita sa gasesti unul care merge inca pe calea cea buna, din doua motive: unu – sa-l tragi in poza si sa te lauzi la prietene cu a ta captura si doi – sa te lamuresti ca barbatii nu trebuie alesi dupa aspectul ambalajului.

4. Sex cu negrul

Chiar ati fi in stare sa ma intrebati de ce sa faceti sex cu un negru? Nu spun sa-l luati de barbat… dar acum… sincer… daca nu faci sex cu un negru macar o data in viata ta, se poate numi ca esti virgina. Si nu neaparat de dragul centimetrilor, ci si din curiozitatea experimentului. Il vezi pe intuneric sau nu? Ce culoare are obiectul muncii sale? E mai catifelat? E mai gros? Mai curbat? Mai bun? O daaaaa…

5. Sex cu romanticul

Cred ca acesta este singurul subpunct la care veti fi de acord cu mine. Romanticul iti umple cada cu petale de trandafiri, iti aprinde lumanarele, iti saruta fruntea, te mangaie si iti ofera cel mai frumos preludiu din viata ta. De ce sa mint? Intre toate ciocoflenderele cu dimensiuni si culori variabile… singurul cu care te simti cu adevarat o femeie frumoasa si iubita si nu un obiect demn de penetrare este romanticul… Totusi, nu va opriti la el pana cand nu ati incercat si celelalte variante. Macar de dragul unui zambet pervers aparut la batranete dintr-o amintire scofalcita.

Sa va iubiti (cu toti cinci)!  "


Mie mi se pare cam penibil articolul și din câte văd e scris din experiență proprie... ceea ce ma face :-& (părere personală)

4 Comentează! Click!:

  1. Anonim spunea...:

    ma intreb ce pitipoanca super experimentata (daca intelegeti ce vreau sa spun) a scris cele de mai sus...

    am avut tendinta sa iau fiecare din cele 5 cazuri sa le comentez, dar nu mai vad sensul. e tare amuzant articolul din kudika. e ca si o lectie de sex, spusa pentru pipite: "uite, fato, n-ai facut-o cu un misogin? aaa, esti varza! fuga fuguta sa prinzi unul cat de repede!" penibil...

    mesaj pentru tanti autoarea: chiar nu ne intereseaza asa ceva! si asta nu pentru ca sunt eu rezervata, dar cel mai bun sex e sexul cu actualul, fie el bucatica, misogin, negru sau romantic. nu ai inhibitii, nu ai regrete si te simti in largul tau, exact asa cum vrei. iubitul meu e romantic si sexul cu el e cel mai tare fiindca e iubitul meu si nu neaparat ca e romantic.

    ca sa trag o concluzie, apelez la ironie: "tu, pizdulina mea, eu aduc un negru si un misogin, tu il aduci pe fostul tau (care e si un fost al meu), o bucatica si un romantic, si le impacam pe toate intr-o singura noapte! o sa fim cele mai tari!" :))

  1. Anonim spunea...:

    jenant...penibil...etc

  1. Hălăţel spunea...:

    4. Sex cu negrul

    Chiar ati fi in stare sa ma intrebati de ce sa faceti sex cu un negru? Nu spun sa-l luati de barbat… dar acum… sincer… daca nu faci sex cu un negru macar o data in viata ta, se poate numi ca esti virgina. Si nu neaparat de dragul centimetrilor, ci si din curiozitatea experimentului. Il vezi pe intuneric sau nu? Ce culoare are obiectul muncii sale? E mai catifelat? E mai gros? Mai curbat? Mai bun? O daaaaa…


    :))))))))))
    Deci iti multumesc ca m-ai facut sa rad cu lacrimi:)))

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.