Omul albastru

7 apr. 2009

Paul Karason este cetatean american, are 57 de ani, locuieste in orasul Madera din California si… este albastru. La propriu. Paul declara ca aceasta modificare a pigmentului pielii sale a inceput in urma cu zece ani, ca rezultat al unor incercari de tratare a artritei cu leacuri pe baza de argint.

Pentagenarul sustine ca a consumat argint lichefiat timp de 14 ani pentru a-si alina tulburarea, dobandind in schimb simptomul Argyria, ce determina pigmentarea in albastru sau bleu-marin a pielii. Motivul pentru care Paul a ales aceasta cale in incercarea de a-si trata afectiunea a fost o reclama vehiculata in urma cu multi ani in paginile unei reviste new-age, care pretindea sanatate si reintinerire cu ajutorul argintului lichefiat sau coloidal.

Karason a comandat atunci un kit de obtinere a argintului coloidal, operatiune posibila prin suspendarea unor particule microscopice de argint in apa. Pentru o vreme, a consumat cel putin 300 grame pe zi din aceasta substanta, ca pe un leac pentru artrita.

“Aveam o artrita atat de rea la umeri, incat nu-mi puteam macar trage un tricou pe mine. Apoi am urmat acest tratament si durerea a disparut dintr-o data”, a declarat P.K. pentru presa. La ceva timp dupa acest episod, pielea i-a devenit albastra. Paul spera ca efectul sa dispara in timp, dar asta nu s-a intamplat, pentru ca Argyria este permanenta.

Medicii care au aflat de cazul americanului sunt de parere ca pana si organele lui Paul au culoarea albastra.


Paul Karason, in tinerete

sursa:descopera

5 Comentează! Click!:

  1. Unknown spunea...:

    Interesant...unde ai gasit chestia asta???

  1. Vasi spunea...:

    pe descopera.ro

  1. andreea spunea...:

    interesant...nici din asea nu am auzit pana acuma...de mult nu am mai recut cu ceva coment pe aici;))

  1. andreea spunea...:

    astea*

  1. andreea spunea...:

    trecut*...nu stiu ce am azi;))

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.