Horoscop - activitate sexuala

7 mai 2009
Cum esti in pat in functie de zodie:

Se stie ca
berbecii sunt impulsivi, puternici si senzuali. In intimitate le place sa domine partenerul. Pentru ca are o imaginatie bogata, isi pune in practica fanteziile. Va prefera o pozitie in care sa detina controlul, dar intr-un ritm comun. Berbecilor le place sa-si exteriorizeze trairile sexuale, in timpul partidei.

Taurii, in schimb, sunt mai supusi. Asta nu inseamna ca se limiteaza aici. Din contra, cand nu te vei astepta, va trece in cealalta extrema si te va domina. Ii place sa rasfete si sa fie rasfatat, fara a tine cont de timp.

Gemenii prefera o pozitie in care isi poate privi partenerul in ochi. Intinsi pe o parte, fata in fata, este una din preferatele lor. Locatiile de amor preferate sunt acelea mai neconventionale.

Racii ar adopta mai degraba o pozitie in care isi pot simti partenerul/a tot timpul. Le place sa mangaie corpul partenerului, sa ii priveasca in ochi, sa se simta intimitatea.

Leii prefera pozitiile sexuale in care poate fi admirat pe de-a intregul. In picioare este una dintre preferatele sale. Nu va ezita sa isi puna fanteziile sexuale in practica, cu tine!

Fecioara prefera sa detina putin controlul partidei. Iti va propune jocuri erotice, noi pozitii si un sex oral de neuitat. Fecioarele stiu ce vor in dormitor.

Balanta adora sa fie sedusa intr-un mod intelectual. Sexul este o arta, iar preludiul este punctul lor forte, dupa cum se spune despre Balante.

Scorpionul este un "gurmand" in intimitate. Face dragoste cu patima, de placere si are grija ca partenera sa fie mereu satisfacuta. Ii place sa te exteriorizezi in pat, sa gemi si sa tipi. Dupa o partida de dragoste cu un Scorpion vei putea spune ca ai trait cele mai intense momente din viata ta. Despre pozitii preferate: toate si multa indraznela in pat. Timidele nu sunt acceptate!

Sagetatorului ii place sa te ia prin surprindere, indiferent de locatia in care te gasesti. In bucatarie, in baie, pe hol, in lift, nu conteaza, el te vrea, te doreste acum. Fii cu initiativa si inventiva si vei avea de castigat.

Capricornii nu se arunca cu capul inainte. Ii place sa te domine si sa iti arate ce inseamna dragostea. Ei sunt mai romantici si calculeaza putin pasii, dar nu pana la extrem. Cred ca stii ce trebuie sa faci in continuare...niste lumanari, o muzica....

Varsatorii nu te vor lasa sa intervina monotonia intre voi, in intimitate. Se spune despre ei ca sunt maestri in a-ti oferi orgasm fara penetrare. Ii place sa fie dominat si sa te simta plina de dorinta, alaturi de el.

Pestii iti vor dezmierda tot corpul si iti vor trezi toate simturile, de unele poate nici nu stiai ca exista. Ii place sa te protejeze in timpul actului sexual, ceea ce inseamna ca vrea sa te simti implinit/a, sa te domine, sa il domini, fara sa te bruscheze, dar sa gemi de placere in orice pozitie in care te afli.

5 Comentează! Click!:

  1. Anonim spunea...:

    Eurovision-2009-I know who will be presenters!
    Scandal in Moscow!!!
    eurovision-2009-Russia-VIDEO

  1. Kenmwod spunea...:

    Sunt berbec :D

  1. PromBlog spunea...:

    Sunt LEU:D:D:D

  1. Angelo spunea...:

    Anunt :))
    Geaman caut sagetator/rac/scorpion/pesti :D
    Cineva interesat...:))).glm,faina chestia q zodiile :D

  1. Anonim spunea...:

    Please vote the unbelievle dj ever ! Vote at "Cea mai tare ascensiune din Romania in 2010" - MOONSOUND!!
    http://awards.nights.ro/

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.