Omul-capra

7 sept. 2009
Comunitatea din Lower Gweru precum si restul celor din provincia africana Midlands au suferit un soc dupa ce o capra a dat nastere unei creaturi cu infatisare umanoida care parea sa aiba trasaturile combinate ale unui om si ale unei capre.

Creatura avea capul de om, iar fata, nasul si pielea ii erau sporadic acoperite de smocuri de blana. Trasaturile de capra porneau de la “umeri” pana la picioare. O deformatie a stomacului bizarei fiinte i-a impiedicat pe satenii curiosi sa determine daca avea organe de reproducere umane sau animale.

Oamenii sustin ca “produsul finit” era atat de inspaimantator incat si cainii se temeau sa se apropie de ceea ce a fost mai tarziu catalogat ca un satir, un personaj din mitologia Mana, cu bust de om si picioare de capra. Proprietarul caprei care a fatat bizara creatura, Nyoni, sustine ca incidentul l-a socat si s-a decis sa contacteze autoritatile si edilii locali. Inainte de acest lucru insa, creatura a decedat.


“Incidentul este traumatizant. Este pentru prima oara cand vad ceva atat de malefic. Este de-a dreptul rusinos. Capul ii apartine unui om, in timp ce trupul este cel al unei capre. Este evident ca un om adult este responsabil de acest lucru; puteri malefice au cauzat pierderea controlului de sine in cazul acestei persoane. Auzim adesea de cazuri de oameni care comit acte de bestialitate, dar este pentru prima oara cand intalnim asa ceva”, a declarat guvernatorul din Midlands Jason Machaya.

0 Comentează! Click!:

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.