Wireless vs Maţe

18 sept. 2011

In fiecare zi mă confrunt cu aceeaşi problemă: mă împiedic de cabluri prin camera mea… Degeaba am umplut-o pe mama de rugăminţi să ia un router wireless. Sunt sigur că singura mea şansa e să păţească şi ea la fel ca mine. Din păcate sunt unica persoană care administrează această camera din punctul de vedere al ordinii şi curăţeniei şi, evident, singura care locuieşte în ea permanent, deci până o voi vedea pe mama mea împiedicându-se consecutiv de trei ori într-o oră va trece multă vreme. Mai amuzant e că avem nevoie neapărat de un router, fiindcă în această casă există două laptopuri şi un calculator, folosite toate trei zilnic, ceea ce de multe ori se lasă cu conflicte gălăgioase şi multă agitaţie, mai ales pentru mica mufă, care suferă mult din cauză că schimbăm trei cabluri de câteva ori pe zi.
Din fire optimistă fiind, sunt sigur că într-un final o să găsesc eu o soluţie. Dacă nu o înduplec pe mama, mă duc sus la vecinul cel morocănos, îmi pun perechea de puppy eyes din dotare şi mă milogesc până îmi dă parola de la conexiunea lui wireless… Ce ziceţi, oare o să am noroc?
Între timp sper să câştig mult doritul router la concursul organizat de PCMHZ care au drept premiu un router BELKIN. Vă invit să participaţi şi voi!

0 Comentează! Click!:

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.