Cel mai gras copil din lume

24 nov. 2008
Cel mai gras copil din lume este o fetita de sapte ani din Chicago care cantareste cu putin sub 200 de kilograme si, desi doctorii avertizeaza ca fetita nu va ma apuca sa-si sarbatoareasca urmatoarea zi de nastere daca nu tine regim, parintii copilului continua sa-i satisfaca toate poftele culinare.
In clipul de mai jos v-o prezint pe Jessica Gaude, in varsta de numai sapte ani, mancand intr-o zi cat mananca unii copii intr-o jumatate de an. Fetita consuma pe zi zece mii de calorii, mananca 15 portii de harburgeri si cartofi prajiti si cateva kilograme de ciocolata. Doar la micul dejun bea doi litri de cola, mananca paine si chipsuri. Din cauza celor 220 de kilograme, Jessica nu se mai poate tine pe picioare si se taraie pe podea.
Pe langa ca este sau era cel mai gras copil din lume...a avut si cea mai semnificativa schimare. Ea reusit sa slabeasca miraculos prin diete si exercitii fizice.
URMARITI CLIPUL DE MAI JOS. MERITA!!!

idee propusa de radu ;)

15 Comentează! Click!:

  1. Anonim spunea...:

    ai de plm!!!

  1. Anonim spunea...:

    pfuuuai da grasa o fost si ce bine arata dupaia!!!bravo ei!!!

  1. Anonim spunea...:

    ai de capul meu:O...deci o reusit k-lumea sa slabeasca...se vede k o avut ambitie desi uneori mai ii trebe dulce si ce manca inainte...dar ii bn k mama ei nu o mai lasa...

  1. Denisa spunea...:

    mi se pare uimitor cum un parinte poate sa-si lase copilul sa ajunga intr-o asemenea stare... e mai degraba trist. si parerea mea, vina e a mamei.

  1. Vasi spunea...:

    normal ca vina e a mamei, cica de cand era mica copila plangea mereu si masa ii dadea de mancare tot timpul (ma refer lapte cu biberonu') ca sa taca..in loc sa o linisteasca...apoi nisi fata nu mi se pare prea intreaga la minte... iara mama...la cat de "bine" arata si ea...ce sa mai zici

  1. Denisa spunea...:

    avand in vedere ca e in america si ca toti acolo sunt obezi, nu prea ma mira atitudinea mamei. dar nici pana acolo incat sa ajungi sa ai o fiica demna de cartea recordurilor.

    nu poti sa lasi dupa voia unui copil care nici macar n-are discernamant.

    educatie sanatoasa e tot aia clasica, romaneasca, cu palma si cureaua din cui. cine cunoaste, stie... :)

  1. Anonim spunea...:

    Clar vina mamei....da totusi ii de admirat ambitia fetei si ii incredibil cum o putut slabi atata!!!bravo ei!!si celor care o ajutat-o!!

  1. Anonim spunea...:

    Am citit commentariile lasate mai sus si sunt total de acord cu Denisa .. vina este a mamei , o mama nu ar trebui sa-si lase copilul sa ajunga in starea in care a ajuns aceasta fetitza .. insa cu toate astea este de-a dreptul admirat faptul ca .. fetitza a slabit atat de mult .. e de nerecunoscut .. Bravo ei si cum a zis si Sandu , bravo ei si tuturor celor care au ajutat-o .. ptr ca singura nu putea trece !

  1. Anonim spunea...:

    Ma-sa-i de vina ... o bagat in ea ca intr-o cofetarie ... bine, cu siguranta o fost si ceva probleme hormonale la fata asta, ca totusi, ii imposibil sa ajungi la varsta aia ditamai "thing"-ul ... :)

  1. zuPPazThaR spunea...:

    O mica problema: 420 pounds sunt sub 200kg. Nu te supara pe mine. Oricine putea gresi. Eu am facut crize o luna pana m-am obisnuit cu sistemul lor.

    Denisa, in america nu sunt toti obezi. Exista multe persoane care au probleme cu greutatea, insa tin sa iti spun un lucru, marea lor majoritate sunt mult mai interesati decat romanii, despre cat e de natural sau sanatos un produs.

    Ca mama e de vina e evident. In mai toate cazurile de educatia unui copil parintii sunt responsabili. Parerea mea.

  1. zuPPazThaR spunea...:

    inca un lucru...daca raportul dintre venit si preturi(puterea de cumparare a banilor) ar fi la fel ca in america...ROmanii ar fi de cel putin 5 ori mai obezi. Problema este ca noi nu ne prea permitem inca sa halim in fast-food-uri
    Cat despre Mac, vreu sa iti spun ca in Bucuresti sunt mai pline decat peste tot unde am fost in State. Si culmea...la noi e o fita sa mananci la Mac...pe cand ei apeleaza la junk food in cazuri de forta majora. Oricum pe aceasta idee se poate discuta destul de mult.

  1. Vasi spunea...:

    ai dreptate, 190,9 kg mai precis. ms

  1. Anonim spunea...:

    la inaltimea ei nu cred ca avea 220 de kg...chiar nu cred ca era asa de grasa

  1. Vasi spunea...:

    pai daca nu crezi fa niste cercetari, scrie numele ei in google si vei fi lamurita

  1. Siranoush spunea...:

    naaa pula
    nu vezi cat e si ma-sa
    baragladina
    =]]

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.