Cei mai "modificați" oameni, part.I

14 mar. 2009

Omul Zombie
Numele lui este Rick și dorește să se transforme în zombie, cel puțin ca înfățișare. Până acum s-a tatuat în valoare de 4075$ și a ajuns să fie foarte cunoscut pe internet, ca nebun sau ca "model", voi decideți.

Omul pisică
Dennis Avner, cunoscut drept "Catman", a făcut tot ce i-a stat în putință să arate ca animalul său preferat, tigrul. S-a tatuat să semene cu un tigru, și-a făcut implanturi în față, și-a modificat buza, până și dinții au fost scoși și și-a pus o proteza, rezultatul se vede în poză.

Femeia ilustrată
Julia Gnuse, mai mult cunoscută după porecla de Femeia Ilustrata, deține recordul Guiness ca fiind ce-a mai tatuată femeie din lume, pigmentul acoperind aproximativ 95% din suprafața corpului (inclusiv pe față). Gnuse s-a nascut cu porfirina, o condiție în care razele soarelui afectează pielea creând bășici. Cum bășicile de obicei devin cicatrici, ea s-a decis să-și tatueze corpul pentru a masca cicatricile. Cu toate acestea, tatuajele nu previn bășicarea pielii ele fiind pur estetice.

Omul leopard
Tom Leppard, mai mult cunoscut sub numele de Omul Leopard sau Omul Leopard din Skye, a fost considerat de Guiness World Record Book ca fiind cel mai tatuat om. Tom Leppard acum la vârsta de 60 de ani , a părăsit societatea în urmă cu ani buni dupa ce a cheltuit 5.500 de lire sterline pentru a-și acoperi corpul cu pete de leopard. El trăiește acum într-o mică coliba pe insula Skye în Scoția. O data pe săptămână , fostul soldat merge cu un canoe pentru a-și cumpara provizii și a-și ridica pensia. Dacă s-ar intoarce la civilizație, spune că va fi invadat de “corpurile băgărete” și copii ce arunca cu pietre in geamurile sale.

1 Comentează! Click!:

  1. Dimitriu spunea...:

    Ăștia-s ciudați rău ... pe Tom Leppard l-am văzut la Ripley's Believe it or Not. Și Catman ăla-i urât de tot ... Halal mod de a-ți bate joc de propriul tău corp ... Tot mai bine decât să ajungi obez ... sau poponar ...

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.