De ce merita sa faci sex de la prima intalnire

28 mar. 2009

Nu vreau să fiu nesimțit sau fără bun simț, dar kudika , din câte am înțeles, ar trebui să fie un site dedicat femeilor, unde înveți unele lucruri despre sex, îți mai dai cu părerea... dar mi se pare că articolele devin din ce în ce mai penibile. Sunt foarte multe articole de genul acesta, eu am dat din întâmplare de acest site și mai intru din când în când să mă mai amuz de pițipoancele care se pare că sunt redactori la acest site. Am mai publicat într-un articol trecut ceva ce am găsit destul de penibil pe kudika, Top 5 personaje cu care trebuie sa faci sex, un articol de râsul lumii! Sper să nu fiu criticat prea tare, nu vreau să fac publicitate proastă, dar nu mi se pare normal așa ceva.
Aștept părerile voastre!

"
Vreti sa stiti de ce merita sa faci sex sex la prima intalnire? 


Va spun eu cel mai important motiv: sexul la prima intalnire face selectia intre cine merita si cine nu merita. Repet insa, sexul la prima intalnire nu este pentru toata lumea! 

Haideti sa explic un pic ceea ce am vrut sa spun: daca esti fata desteapta, ii oferi ceea ce vrea, DAR o faci in asa fel incat sa vada dincolo de ceea ce ii oferi. Ce sens are sa fii cu un tip luni in sir, el sa astepte sa primeasca acel ceva (intre timp sa se satisfaca cu altele), tu sa te atasezi de el si dupa, cand in sfarsit consideri ca este momentul potrivit sa i te oferi... el sa te paraseasca, sa nu iti raspunda la telefon sau sa "uite" sa iti mai dea vreun semn de viata?! Cine are de suferit din toata aceasta afacere? NOI, fetele! Nu este oare mai bine sa previi decat sa tratezi? 

Daca cineva are curajul sa se regaseasca in aceste cuvinte si sa recunoasca acest lucru aici, atunci acelor persoane le mai spun atat: eu am practicat dintotdeauna aceasta metoda si a mers, dar le-am precizat respectivilor de la inceput: "Ti-am oferit ceea ce stiu ca vroiai, nu am facut-o pentru tine, ci pentru mine. Daca vrei sa ramai sa descoperi neconditionat ceea ce merit si cine sunt cu adevarat, atunci te invit sa o faci! Daca nu, atunci usa este in spatele tau!" - evident, depinde de unde este usa pozitionata in incaperea in care purtati discutia :-). Sa ramana cu tine, dincolo de conditionarea sexului, este cea mai mare placere, in plus, lipsita de riscuri, de care vei avea parte vreodata in lumea aceasta de oameni care nu vor decat sa profite de tine. 

Un articol trimis de Ioana "

Ei bine, ce părere aveți? dacă numai eu sunt de părere că e penibil să gasești așa ceva, adică...dacă vedeam articolul pe un site de genu' www.prostituate.ro sau www.haisaneotragem.com era ok, dar așa mi se pare :-&.

3 Comentează! Click!:

  1. Hălăţel spunea...:

    :|
    e ceva gen:'Hai sa fim proaste':|

  1. Denisa spunea...:

    mie mi se pare ca articolul asta e scris de un tip... cred ca e mai plauzibil asa.

  1. Mugur spunea...:

    Personal, cred ca e o prostie sa iti impui sa faci sau sa nu faci sex la prima intalnire. Depinde ce simti, cu cine simti, cum simti ...

    Cred ca important este sa nu te cenzurezi, sa nu joci teatru, sa nu fi fals(a).

    Si mai cred ca mitul "barbatii nu te apreciaza daca faci sex la prima intalnire" e o mare prostie. Evident ca sunt si barbati care gandesc asa, dar cu acele specimene oricum nu se merita sa faci sex sau ... orice altceva :)

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.