Catel batut cu bestialitate!

4 iun. 2009

O femeie de 60 de ani, din Braila, a lovit fara mila un caine fara stapan, cu coada unei maturi, pana i-a rupt sira spinarii si l-a lasat lat, la pamant.

Un trecator care se afla in zona a fost oripilat sa vada cum, intr-un acces de furie, individa lovea cainele, dandu-i peste cap, dar si peste coloana, in timp ce acesta schelalaia de durere. Socat, omul a constatat ca agresoarea nu s-a oprit pana cand patrupedul nu a ramas nemiscat, intr-o balta de sange, pe trotuar, dupa care ea a intrat linistita in bloc.

Barbatul a transportat cainele imediat la un veterinar, sperand sa-l poata salva, insa acesta avea sira spinarii pur si simplu zdrobita. Medicul a recomandat eutanasierea cainelui, pentru a fi scutit de durerile cumplite.

Se adevereste din nou: exista printre noi monstri care sfideaza orice urma de umanitate si bun simt! Indivizi capabili sa condamne la moarte. Persoane care ranjesc bolnav a satisfactie, ori de cate ori vad un animal chinuindu-se.

sursa:protv

5 Comentează! Click!:

  1. Vicky spunea...:

    Acum nemernica aia merita aceasi soarta, batuta la fel sa vada ce inseamna sa nu te poti apara, Doamne cati nemernici exista pe pamant, nu are suflet daca a fost in stare de asa ceva, nenorocita.

  1. Flory spunea...:

    Daca eram in SUA sau intr-un stat civilizat, "agresoarea" era acum la inchisoare!

  1. Anonim spunea...:

    Vai si amar de ala barbat care nu a oprit-o pe baba sa mai bata catelul! RUSINE!!!
    Ma intereseaza ce s-a intamplat cu catelul, eu sunt din Oradea, dar daca traieste inca as vrea sa-l ingrijesc eu.
    Oh, da! Suntem fiinte evoluate! Nu stiu, am voie sa injur aici, asumandu-mi responsabilitatea???
    Cica suntem si civilizati! Atunci, bine!De mine s-au mai mirat cativa pentru ca am tinut partea animeleor, si ma repet incaodata: ANIMALELE NU STIU SA SPUNA CE LE DOARE, CAT DE TARE LE DOARE, DACA LE E FOAME SAU SETE, DACA LE E DOR DE CINEVA ... O SINGURA PRIVIRE A LOR, DE MULTE ORI, POATE FACE CAT UN MILION DE CUVINTE DE ALE SUTELOR DE OAMENI! RESPECTUL SI DRAGOSTEA OFERITA DE UN ANIMAL (fie el si vagabomd si nu de rasa) NU NE-O POATE DA NICI UN OM!!! eU AS VREA SA POT SA INDUR IN TACERE CA UN ANIMAL... SI AS VREA SA AM TARIA SA MOR CA SI UN ANIMAL, tacut, linistit, fara lacrimi si fara regrete, fara sa las in urma mea lacrimi si regrete...
    Dumnezeu sa-i ierte sufletul catelusului, iar babei ...

  1. Citizen X spunea...:

    http://ajuta.blogspot.com/

  1. Anonim spunea...:

    Petitie impotriva acestei femei care nu se poate numi om! Impreuna putem face diferenta!!!


    http://www.thepetitionsite.com/1/braila-romania-a-dog-was-beaten-to-death-by-a-woman

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.