De ce mergem in club?

15 iul. 2009
Mersul la club, sau mai lejer si pe intelesul majoritatii spus "clubbingul", este astazi un mod de viata. Face parte din trend si aduce dupa sine o serie de aspecte sociale. La club se merge de cand lumea: parintii nostri mergeau la discoteca, pe care am mai prins-o si noi cand eram mai mici. Discotecile s-au transformat in cluburi, iar frecventa cu care se iese astazi este, in mod imbucurator, din ce in ce mai mare in randul tinerilor.

In Romania, clubbing-ul a crescut exponential in ultimii ani. Ne-au vizitat tara zeci (poate chiar sute) de artisti noi, au aparut in fiecare an noi promoteri si s-au inventat concepte de petreceri care sa atraga publicul. S-au deschis cluburi noi, s-au inchis altele, au aparut DJi romani noi, au aparut trenduri muzicale, trenduri de moda. Generatii tinere si entuziaste au inceput sa iasa la club, altele mai vechi sa se retraga, insa a existat in ultimii ani in mod constant o "populatie de noapte" (vorba cantecului) mai activa ca niciodata in Romania.

De ce mergem in club? Pentru muzica? Pentru ca prietenii nostri merg? Pentru ca ne plictisim si nu stim cum sa cheltuim banii? Pentru ca ne place sa socializam? Pentru ca ne place sa dansam? Pentru ca ce altceva poti face vinerea sau sambata noaptea in afara de a merge intr-un club?

Astept raspunsurile voastre!

sursa:beatfactor

4 Comentează! Click!:

  1. Dimitriu spunea...:

    Ok, de ce ai pus la asta tag-ul de „strange people” ??? :))

    De ce mergem la cluburi? Să ne afișăm, să agățăm ... am văzut ăsta pe beatfactor, bagă și tu un poll, e mai ușor așa ...

  1. Vasi spunea...:

    majoritatea merg sa fie vazuti, "remarcati" in trening si pantofi ciocati:)

    de ceva timp prefer parca mai mult o terasa, o plimbare in parc sau televizorul de acasa. e mai bine asa, cred...:)

  1. Denisa spunea...:

    de ce doar crezi?

  1. Vasi spunea...:

    pai eu cred ca e bine asa, altii poate ca nu...

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.