Fara cuvinte...

1 ian. 2009
Nick are acum 24 de ani. Are un doctorat in comert, contabilitate si planificare financiara. Are propria afacere in imobiliare. Isi castiga singur banii. Vorbeste lunar la conferinte ca orator motivational in fata a zeci de mii de oameni. A scris doua carti si a lansat un DVD. Joaca fotbal, pescuieste si inoata. Are un uimitor simt al umorului si nu poti sa stai trist langa el.

“Stiti de ce ma ascultati acum fara sa indrazniti sa respirati ca sa nu pierdeti nici un cuvant? Pentru ca daca ar veni un domn bine imbracat si cu o masina luxoasa ati crede ca pentru el a fost usor. Pe mine ma ascultati TOCMAI pentru ca nu am maini si picioare si am reusit sa trec peste dificultati. ” spunea el intr-un discurs.

4 Comentează! Click!:

  1. Denisa spunea...:

    mă uitam cu maica-mea cu gura căscată la nenea ăsta. până când i-am văzut mutra simpatica. atunci parcă îți vine să zâmbești. dar tot cu compasiune.

    făcutu-mi-am blogu. fără prea mari șmecherii. sper să se contureze ceva de capu lui. dă o raită :)

    deocamdată nu-i fac reclamă că-i bleg și negru. da sper la ajutoare umanitare din partea dumitale și cu chiu cu vai, mă fac și eu mare și bloggeriță. deeeeah... :)

    te iubesc. săru' mâna!

  1. Denisa spunea...:

    nu mai e negru... :)

  1. Anonim spunea...:

    am ramas fara cuvinte cand am vazut prima data videoclipul cu nick...cel mai mult m-a impresionat la el faptul ca se increde pe deplin in Creatorul sau:D

  1. Maria spunea...:

    sunt oameni de la care ai cu adevarat ceva de invatat! m-a lasat fara cuvinte.

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.