Cei mai "modificați" oameni, part.II

15 mar. 2009

Omul șopârlă

În lipsa baghetei magice, acest tip a arătat ce înseamnă o faptă reală. Dorința irezistibilă de a se transforma într-o altă specie l-a facut pe Omul Șopârlă cea mai admirată persoana în întreaga lume a tatuajelor și a modificării corpului. Omul Șopârlă, "Lizard Man", așa își spune el după aproape un deceniu de dedicare și răbdare. Modelul de tatuaj tribal și solzii tatuați pe întreg corpul i-a dat înfățișarea dorită de șopârlă. Cea mai uimitoare parte a corpului modificată de acesta este tăierea limbii în jumatate, exact ca o șopârlă care atacă prada. Atât cât și implanturile făcute în frunte îl fac cel mai uimitor membru al familiei reptilelor.


Omul zebră

Este unul dintre cei mai tatuați oameni din istorie. Folosind metode primitive de tatuare și extrem de dureroase, a reușit să-și acopere întreg corpul cu desene, dar cea mai șocantă era fața care era tatuată în alb și negru, imitând dungile unei zebre. De aici i s-a tras și porecla "Omul zebră". Horace Ridler, pentru că acesta era numele său real, s-a nascut în 1892, în Surrey, Anglia, și provenea dintr-o familie înstărită. 


Lucky Diamond Rich, cel mai tatuat om din lume

Mai multe despre el AICI .

Elaine Davidson, cea mai găurită femeie din lume

În 1997, Elaine avea 280 de piercinguri, însă odată cu trecerea anilor numărul lor a crestul exponenţial: 462 în mai 2000 (192 de piercinguri doar în faţă), 720 în august 2001, 3.950 în 2005, 5.920 în mai 2008.

Începând cu luna februarie 2009, Elaine Davidson are un total de 6.005 de piercinguri. Zona corpului cea mai acoperită de piercinguri este cea genitală, unde are 500 de cercei.

"Îmi place la nebunie să fiu aşa! Este distractiv şi nu aş renunţa la modul în care arăt. Unii oameni se uită la mine şi cred că este o mască. Dar mie îmi place la nebunie! Îmi voi face şi mai multe piercinguri pe tot corpul", declară Elaine.

Ea este originară din Brazilia, însă acum locuieşte în Edinburgh, Marea Britania. Femeia cu cele mai multe piercinguri este asistentă medicală şi declară că nu consumă băuturi alcoolice sau droguri.

2 Comentează! Click!:

  1. delta spunea...:

    Săracii! :lol:

  1. Anonim spunea...:

    Doamne da Elaine aia nu are cap sau ce draq?!

 
© Trăiri, gânduri, ofuri! | Designed by Blogger Templates.